Välkommen!


Bartolomé Murillo, Two Women at a Window
Wohoo äntligen har du hittat hit!!! 
Vi heter Paula och Caroline och är två psykologer som älskar socialpsykologi, ekonomi, fotografi och sociala medier. Då vi är hopplösa blogoholics bestämde vi för att dela med oss av våra kunskaper inom framför allt Socialpsykologi och annan populärpsykologi här. Vi kommer främst att lägga upp anteckningar och annat gott som vi samlar på oss. Men du kommer även kunna hitta roliga videoklipp, det senaste inom fältet och andra psykologi relaterade ämnen...! Det kan hända att det sipprar igenom gammal hederlig klinisk psykologi som SAD inlägget

Har du några önskemål eller funderingar så tveka inte för att lämna en kommentar. De flesta brukar skriva önskemål på topics till oss på hjärngodis facebook sida! Till höger under fliken "Ämnen" kan du trycka på ämnet som intresserar dig mest. 

För dig som är ny på bloggen kan vi rekommendera sidans mest populära inlägg:  
 Ps. Glöm inte att gilla hjärngodis på facebook för tips och annat gott!

Önskar dig en trevlig läsning!

OBS: Trots de superlockande rubriken förväntar vi oss att du förhåller dig kritisk till studierna som presenteras här! ;)

1 kommentar:

 1. Hej Hjärngodis,

  Jag har de senaste månaderna jobbat med en infographic
  på temat '20 förbluffande saker du inte visste om bil och bilkörning'
  som ni finner här:

  http://www.tirendo.se/20faktabilkorning-infographic/

  Hade ni kunnat tänka er att dela den på hjärngodis.com?
  Eftersom jag jobbar som frilansare och gjort detta projekt för en extern partner
  har jag en begränsad budget. Om ni vanligtvis tar betalt för detta kan vi diskutera ett lämpligt pris.

  Om det verkar intressant är det bara att kopiera 'embeded code' som ni finner längst ner på sidan. Har ni några funderingar finns jag på carl.ponnert@gmail.com


  Med vänliga hälsningar,
  Carl Ponnert

  SvaraRadera

HJÄRNGODIS

Hej kära läsare, tack för att du besöker bloggen! Du missar väl inte att dela dina favorit texter! Är du nyfiken på ännu mer psykologi - klicka på nästa för att ladda fler inlägg. Lämna gärna en kommentar om det finns ett särskilt ämne du är intresserad av. Till höger hittar du de senaste texterna samt inlägg som dyker upp slumpartad. Sharing is caring ;)

Senaste

recentposts

Slumpartad

randomposts