OM MIG

Wohoo äntligen har du hittat hit!!! 
Jag heter Paula & jag är en leg. psykolog som älskar beteende- och socialpsykologi, fotografi och sociala medier. Då jag är en hopplös blogoholic bestämde mig för att dela med mig av min kunskap inom fältet här. Jag kommer främst att lägga upp anteckningar och annat gott som jag samlar på mig från min resa inom psykologins värld. Men du kommer även kunna hitta roliga videoklipp, det senaste inom fältet och andra intressanta ämnen...! Det kan hända att det sipprar igenom gammal hederlig klinisk psykologi som SAD inlägget

Har du några önskemål eller funderingar så tveka inte för att lämna en kommentar. De flesta brukar skriva önskemål på topics på hjärngodis facebook sida, men du kan även nå mig på beteendeekonomi@gmail.com. 

För dig som är ny på bloggen kan jag rekommendera sidans mest populära inlägg:  
 Ps. Glöm inte att gilla hjärngodis på facebook för tips och annat gott!

Önskar dig en trevlig läsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HJÄRNGODIS

Hej kära läsare, tack för att du besöker bloggen! Du missar väl inte att dela dina favorit texter! Är du nyfiken på ännu mer psykologi - klicka på nästa för att ladda fler inlägg. Lämna gärna en kommentar om det finns ett särskilt ämne du är intresserad av. Till höger hittar du de senaste texterna samt inlägg som dyker upp slumpartad. Sharing is caring ;)

Senaste

recentposts

Slumpartad

randomposts